Search
DSpace/Manakin Repository
Login
Home
→
Surat Keterangan Karya Deposit
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 4 out of a total of 4 results for community: Surat Keterangan Karya Deposit.
(0.004 seconds)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
SKKD NO. 194/UN25.5.1/TU.3/2016. "PRODUKSI TEPUNG FUNGSIONAL TERMODIFIKASI DARI KARO-KAROAN SEBAGAI BAHAN PANGAN ALTERNATIF: KAJIAN TEKNIK FERMENTASI DAN APLIKASINYA PADA PRODUK PANGAN."
Nafi', Ahmad
;
Prasetyo, Aris
;
Diniyah, Nurud
(
2016-10-19
)
SKKD NO. 579/UN25.5.1/TU.3/2016. "SUBSTITUSI JAMUR MERANG (VOLVARIELLA VOLVACEAE) DAN TEPUNG KORO PEDANG TERMODIFIKASI (CANAVALIA ENSIFORMIS L) PADA PEMBUATAN BAKSO SAPI"
Nafi', Ahmad
;
Windrati, Wiwik Siti
;
Diniyah, Nurud
(
2016-08-25
)
SKKD NO. 1452/UN25.5.1/TU.3/2016. "EVALUASI SIFAT PREBIOTIK SERAT PANGAN TIDAK LARUT AIR (STLA) TEREKSTRAK DARI TEPUNG BUAH PISANG AGUNG DAN PISANG MAS."
Nurhayati
;
Nafi', Ahmad
;
Pratiwi, Yulita Nur
(
2016-10-26
)
SKKD NO. 1447/UN25.5.1/TU.3/2016. "KARAKTERISTIK NUGGET YANG DIBUAT DENGAN VARIASI RASIO JAMUR MERANG (VOLVARIELLA VOLVANCEAE) DAN TEPUNG KORO PEDANG (CANAVALIA ENSIFORMIS L.)."
Diniyah, Nurud
;
Nafi', Ahmad
;
Fachirah, Zakiyatul
(
2016-10-26
)
Now showing items 1-4 of 4
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
Semua
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Nafi', Ahmad (4)
Diniyah, Nurud (3)
Fachirah, Zakiyatul (1)
Nurhayati (1)
Prasetyo, Aris (1)
Pratiwi, Yulita Nur (1)
Windrati, Wiwik Siti (1)
Subject
SKKD NO. 1447/UN25.5.1/TU.3/2016. "KARAKTERISTIK NUGGET YANG DIBUAT DENGAN VARIASI RASIO JAMUR MERANG (VOLVARIELLA VOLVANCEAE) DAN TEPUNG KORO PEDANG (CANAVALIA ENSIFORMIS L.)." (1)
SKKD NO. 1452/UN25.5.1/TU.3/2016. "EVALUASI SIFAT PREBIOTIK SERAT PANGAN TIDAK LARUT AIR (STLA) TEREKSTRAK DARI TEPUNG BUAH PISANG AGUNG DAN PISANG MAS." (1)
SKKD NO. 194/UN25.5.1/TU.3/2016. "PRODUKSI TEPUNG FUNGSIONAL TERMODIFIKASI DARI KARO-KAROAN SEBAGAI BAHAN PANGAN ALTERNATIF: KAJIAN TEKNIK FERMENTASI DAN APLIKASINYA PADA PRODUK PANGAN." (1)
SKKD NO. 579/UN25.5.1/TU.3/2016. "SUBSTITUSI JAMUR MERANG (VOLVARIELLA VOLVACEAE) DAN TEPUNG KORO PEDANG TERMODIFIKASI (CANAVALIA ENSIFORMIS L) PADA PEMBUATAN BAKSO SAPI" (1)
... View More
Date Issued
2016 (4)