No.0635/UN25.5.1/TU.3/2022 "Indeks Glikemik, Kandungan Gizi, dan Daya Terima Puding UbiJalar Putih (Ipomoea batatas) dengan Penambahan Buah Naga Merah (Hylocereus polyrhizus)"

DSpace/Manakin Repository

Show simple item record

dc.contributor.author ARYSANTI, Ruly Dwi
dc.contributor.author SULISTYANI, Sulistyani
dc.contributor.author ROHMAWATI, Ninna
dc.date.accessioned 2022-06-15T08:01:27Z
dc.date.available 2022-06-15T08:01:27Z
dc.date.issued 2022-06-15
dc.identifier.uri http://ura.unej.ac.id/123456789/73728
dc.description.abstract No.0635/UN25.5.1/TU.3/2022 "Indeks Glikemik, Kandungan Gizi, dan Daya Terima Puding UbiJalar Putih (Ipomoea batatas) dengan Penambahan Buah Naga Merah (Hylocereus polyrhizus)" en_US
dc.language.iso id en_US
dc.subject No.0635/UN25.5.1/TU.3/2022 "Indeks Glikemik, Kandungan Gizi, dan Daya Terima Puding UbiJalar Putih (Ipomoea batatas) dengan Penambahan Buah Naga Merah (Hylocereus polyrhizus)" en_US
dc.title No.0635/UN25.5.1/TU.3/2022 "Indeks Glikemik, Kandungan Gizi, dan Daya Terima Puding UbiJalar Putih (Ipomoea batatas) dengan Penambahan Buah Naga Merah (Hylocereus polyrhizus)" en_US
dc.type Article en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Pencarian


Browse

My Account