Filter by: Subject
DSpace/Manakin Repository
Login
Home
→
Surat Keterangan Karya Deposit
→
Article in Journal
→
Article in Journal - Faculty of Agricultural Technology
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Starts with
Filter by: Subject
Now showing items 1-6
SKKD No. 0039/UN25.5.1/TU.3/2020 "Karakteristik Tepung Premiks Berbahan Mokaf (Modified Cassava Flour) dan Maizena pada Pembuatan Cookies Green Tea (Characteristic of Premix Flour cookies Green Tea from Mocaf (Modified cassava Flour) and Maize)" (1)
SKKD NO. 1447/UN25.5.1/TU.3/2016. "KARAKTERISTIK NUGGET YANG DIBUAT DENGAN VARIASI RASIO JAMUR MERANG (VOLVARIELLA VOLVANCEAE) DAN TEPUNG KORO PEDANG (CANAVALIA ENSIFORMIS L.)." (1)
SKKD No. 371/UN25.5.1/TU.3/2018 "Karakterisasi Mi Mojang (Mocaf-]agung) dengan Perbedaan ]enis dan Konsentrasi Bahan Pengikat" (1)
SKKD No. 379/UN25.5.1/TU.3/2018 "PENGGUNAAN VITAMIN C DAN SUHU PENGERINGAN PADA PEMBUATAN CHIP (IRISAN KERING) LABU KUNING LA3 (Cucurbita moschata)" (1)
SKKD NO. 579/UN25.5.1/TU.3/2016. "SUBSTITUSI JAMUR MERANG (VOLVARIELLA VOLVACEAE) DAN TEPUNG KORO PEDANG TERMODIFIKASI (CANAVALIA ENSIFORMIS L) PADA PEMBUATAN BAKSO SAPI" (1)
SKKD No. 681/UN25.5.1/TU.3/2018 "Index Glikemik Beras Analog dari Mocaf dengan Substitusi Jagung,Ubi Jalar Ungu dan Wortel" (1)
Now showing items 1-6
Pencarian
Pencarian
This Collection
Browse
Semua
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register